4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Emekli öğretmenden eğitime destek

KIRŞEHİRLİ EMEKLİ ÖĞRETMEN OKUL YAPTIRIYOR

Kırşehirli hayırsever Köksal Güler tarafından yaptırılacak olan 16 derslikli ilköğretim okulunun protokolü valilikte imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa'nın da hazır bulunduğu valilikteki protokol imza törenine Vali Mehmet Ufuk Erden, hayırsever emekli öğretmen Köksal Güler ve eşi birlikte katıldı.

Tören öncesinde konuşma yapan Vali Mehmet Ufuk Erden, geleceğimiz olan çocuklarımızın iyi şartlarda eğitim almasının en büyük arzuları olduğunu belirtti. Erden, "Devletimizin eğitime yaptığı yatırımların yanı sıra hayırseverlerin eğitime katkısını çok önemsiyoruz. Kırşehir bu anlamda şanslı bir il durumunda. Birçok hayırsever tarafından okullar yaptırılıyor. Bugünde, yıllarca eşi ile birlikte eğitime öğretmen olarak hizmet ettikten sonra hemşerimiz Köksal Güler, şimdi de okul yaptırarak eğitime katkı sağlıyor, duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Hayırsever Köksal Güler'de yaptığı konuşmada, "Yıllarca öğretmen olarak eğitime hizmet ettim. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi şimdi de çocuklarımızın eğitimi için okul yaptıracağım. Valimizin ve Milli Eğitim Müdürümüzün telkinleri doğrultusunda il merkezinde Melikgazi İlköğretim Okulu bahçesinde 16 derslikli olarak yaptıracağımız okulun inşaatına 2010 yılı Nisan ayı içerisinde başlayarak aynı yıl içerisinde tamamlamayı planlamaktayız" dedi.

Daha sonra okul yapımına ilişkin protokol imzalandı.

KIRŞEHİRLİ EMEKLİ ÖĞRETMEN OKUL YAPTIRIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 18:50:03
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 18:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?