4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Emniyet: Kırşehir'de asayiş berkemal

Emniyet Müdürü Ahmet Türker, düzenlediği basın toplantısı ile teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 

Polisevi'nde düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Türker'in yanı sıra müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı M. Emin Turpçu ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Türker, huzurlu bir Kırşehir için el ele vermek gerektiğini vurgulayarak, "Anadolu'nun Türkleşmesinde çok önemli bir yere sahip olan Kırşehir'in, Ahi Evran, Aşıkpaşa, Cacabey gibi birçok önemli şahsiyeti bağrında bulundurduğunu çok iyi biliyoruz. Kırşehir, Türk kültürünün en güzel yaşatıldığı müstesna bir ilimiz. Böylesine güzel bir şehirde görev yapmaktan dolayı son derece mutluyuz" dedi. 

Kırşehir'in asayiş ve güvenlik bakımından Türkiye'nin en huzurlu illerinden olduğunu kaydeden Türker, "Kırşehir, asayiş ve güvenlik yönüyle son derece huzurlu bir kent. İlimizin huzur ve güvenini sağlamak amacıyla gece-gündüz çalışıyoruz. Polisimizin sokak hakimiyetini yüzde yüzlere çıkarması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Büroda çalışan personelimizi dahi şehrimizin güvenliği için sokağa çıkarıyoruz. İlimizde bulunan 13 mahallede 120 kahvehane ve 43 internet kafede sürekli olarak denetimler yapılıyor. Kırşehir, huzurlu bir kent olmasına rağmen sınırlı sayıda suç işleniyor ve suçları işleyenler genellikle aynı kişiler. Bu kişilerle de mücadele noktasında asla geri durmayacağız. Suç ve suçlularla mücadelede gerek değerli halkımızla gerekse basın kuruluşlarımızla çalışmak bize güç katacaktır. Vatandaşlarımızın ve basınımızın bize destek vermesini ve el ele vererek ilimizi daha da huzurlu bir kent yapacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Toplantıda, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı M. Emin Turpçu ve AHİ TV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan tarafından da habercilerin istek ve temennileri dile getirilirken, özellikle bilgi alma noktasında yaşanan sıkıntıların çözülmesi istendi. Toplantı, karşılıklı sohbetin ardından son buldu.
iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 14:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?