7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Emniyet Müdürü Arslan'a veda

KAMAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ARSLAN'A VEDA YEMEĞİ

Kaman Emniyet Müdürü Yılmaz Arslan için veda yemeği düzenlendi.

Kaman İlçesi Emniyet Müdürü Yılmaz Arslan'ın Kırşehir'e tayin olmasından sonra emniyet personeli ile ilçe protokolü tarafından iki ayrı veda yemeği düzenlendi.

İlçe Emniyet personeli tarafından Beydağ Kütükev'de düzenlenen yemekle mesai arkadaşlarına veda eden Emniyet Müdürü Yılmaz Arslan için Kaman ilçe protokolü adına Kaymakam Abdullah Küçük tarafından da Hirfanlı Sosyal Tesisleri'nde bir yemek organize edildi.

Cumhuriyet Savcıları, hakimler, ilçe jandarma komutanı, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile davetlilerin katıldığı veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Abdullah Küçük, "1,5 yıldır birlikte ve sürekli yakın çalıştığımız, mesaiyi paylaştığımız arkadaşımızın hizmetlerinden çok memnunduk. İlçemizde emniyetin ve asayişin, korunması ve geliştirilmesi yönünde mesai mevhumu gözetmeden çalıştı. Kendisine ömrünün sonuna kadar başarılar diliyorum" dedi.

Bu meslekte 5 yıllık bir süre ile çalıştıktan sonra bu şekilde sevenlerle uğurlanmayı gerçekten gurur verici bir olay olarak gördüğünü belirten Küçük, "Arslan'a başarılar diliyorum ve mutluluklar diliyorum. Zaten kendisi aramızda olacaktır. Bundan sonrada sadece görev itibarı ile Kırşehir'e geliş-gidiş yapacak, muvaffakiyetler diliyorum. Katıldığınız içinde hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaymakam Abdullah Küçük konuşmasından sonra söz alan Arslan, 5 senedir burada çalışmakta olduğunu söyleyerek, "Bu süre içerisinde birçok arkadaşımızla mesai paylaştık. Hiçbir şey yoksa aramızda tuz ekmek hatırı var. Herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Benim üzerimde hakkı olan arkadaşlarıma da helal ediyorum" ifadelerini kullandı.

Veda yemeği uzun süren sohbetler sonrasında Kaymakam Küçük tarafından Emniyet Müdürü Yılmaz Arslan'a plaket verildi. Plaket töreninin ardından yemek sona erdi.

KAMAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ARSLAN'A VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 14:46:03
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 15:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?