2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Emniyet Müdürü Öztürk göreve başladı

Kırşehir Emniyet Müdürü Ahmet Türker'in merkeze alınmasıyla yerine atanan Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Kırşehir'de görevine başladı.

Emniyet Müdürü Osman Öztürk için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde karşılama töreni düzenlenirken, törene Emniyet Müdür Yardımcıları, amirler ve polis memurları katıldı. Tören sonrasında makamına geçen Öztürk, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kırşehir ile ilgili gerekli tarihi, sosyal, kültürel, ekonomik, asayiş, trafik ve birçok konuda araştırmasını yaparak gerekli bilgileri edindiğini belirten Öztürk, "Kırşehir, Anadolu'nun güzel ve şirin şehirlerinden birisi. Buraya atandıktan sonra Kırşehir ile ilgili tüm verileri araştırarak gerekli bilgileri edindim. Kırşehir, suç oranını çok yüksek olmadığı iller arasıda yer alıyor. Ancak, bir takım olumsuz gelişmeler olmuş. Bunlarla ilgili çalışma hızla başlatılacak " dedi.

Kırşehir halkının huzur ve mutluluğu için her türlü çalışmayı mesai gözetmeksizin yapacaklarını da kaydeden Öztürk, "Suç ve suçlu ile mücadelede taviz vermeyeceğiz. Kırşehir halkının huzuru ve mutluluğu bizim için son derece önemli" dedi.
Öztürk, basın mensupları ile yaptığı kısa sohbet sonrasında basına kapalı olarak yardımcıları ile toplantı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 16:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet özcan IP: 88.246.201.xxx Tarih : 8.09.2008 01:38:13

kırşehir için inşallah hayırlı olur başarılar diler kutlarım.tunceliden sonra kırşehirde görev almak elbette iyi olacak inancındayım.