7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Emniyet Müdürü Öztürk'ten 2. kitap

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZTÜRK 2. ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI

Kırşehir Emniyet Müdürü Osman Öztürk, 2. şiir kitabı "Taflan Mevsimi" adlı şiir kitabının çıktığını söyledi.

İlk şiir kitabı "Bakraç"ı Tunceli Emniyet Müdürü iken çıkaran Öztürk, ikinci şiir kitabını da Kırşehir'de piyasa'ya çıkardı. Taflan Mevsimi ismini koyarak memleket hasretini dile getiren Öztürk, kitabı eşi Nuran hanıma atfediyor. 6 yıl gibi uzun bir süre Tunceli'de Emniyet Müdürlüğü yapan Öztürk, Taflan Mevsimi'nin önsözünde yazdığı yazısında, hasretlerinden bahsediyor.

957 yılında Giresun'un Piraziz İlçesinde doğan Öztürk, ilköğrenimini Piraziz Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra, 1971 yılında girdiği Polis Kolej'inden 1974 yılında 3'üncü olarak takdirname ile mezun oldu.D aha sonra Emniyetin bir çok biriminde görev alan ve başarılara imza atan Kırşehir Emniyet Müdürü Osman Öztürk,Kırşehir'de de Emniyet vakalarındaki azalma, asayişin düzene girmesi gibi bir çok olumlu işe imza attı. Kırşehir'de halk ile polis arasında köprüler kurulmasına sebep olan 25 proje ile de beğeni toplayan Kırşehir Emniyeti en son "Cesur Yürekler" projesini hayata geçirdi.

İlk Şiirlerinin yayınlandığı "Barkaç" isimli kitabı 2007 yılı Kasım ayında çıkan Osman Öztürk'ün İkinci kitabı "Taflan Mevsimiİ" Şubat 2010 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almış bulunmakta. Kitabın genel özellikleri hakkında da bilgiler veren Öztürk, "Taflan Mevsimi şiir kitabımız 336 sayfadan oluşuyor. İçerisinde 180 Şiir var ve Şiirlerimizin seslendirilmesi ve haberlerine şahsi internet sitemden ulaşabilirsiniz" dedi.

Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün şahsi sitesine da www.osmanosturk.com.tr adresinden ulaşa biliniyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ ÖZTÜRK 2. ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 15:48:01
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 11:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?