2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Emniyet varlığını hissettirecek

Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, halkın huzur ve mutluluğu için her türlü tedbiri alacaklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Öztürk, kültür ve sanat kentlerinden birisi olan Kırşehir'de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Öztürk, "Kırşehir, tarihi, sosyal ve ekonomik özellikleriyle son derece önemli bir konuma sahiptir. İç Anadolu Bölgesi'ni, Doğu ve Güneydoğu bölgelerine bağlayan yol kavşağında bulunması, ulaşım ve trafik hizmetleri yönünden önemini daha da artırmaktadır. İlimizin huzur, güven ve asayişini en etkin şekilde sağlayabilmek, vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırabilmek, meslektaşlarımızın moral ve motivasyonlarını ve hizmette verimliliği en üst seviyeye taşıyabilmek için bugünden itibaren gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde ve özveriyle görevlerimizi yerine getirmeye çalışacağız. Bugüne kadar ilimize hizmet veren, alın teriyle görevlerini yerine getiren başta müdür, amir, memur, bekçi ve teknisyen yardımcılarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Aldıkları tedbirlerle varlıklarını hissettireceklerini söyleyen Öztürk, "Görev yapmaktan mutluluk duyacağım bu şirin şehirde, Kırşehirlilere sağlık mutluluk ve güvenli bir yaşam diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 13:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet bilge IP: 88.254.105.xxx Tarih : 24.09.2008 22:20:05

ben bır pazarcı olarak pazar harıcınde tezgahıma korkudan yaklaşamıyorum tanımadığımız ınsanlar sureklı açık pazar yerınde gunduz alkol almaktadır yaklaşma ve uyarma şansımız yok uyarırsak veya şıkayet edrsek ertesınde tezgahımız yakılabılır veya bızlere zarar gelebılır. sayın emnıyet mudurumuz bır ılgılılerı uyarırsa bız pazarcılar olarak menmun kalacağız. daha once 155 ı aradığımız halde sonuç alamadık ınşallah bu sefer alırız. guvenımız sonsuz emnıyetımıze