4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Emniyette terfi heyecanı

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Birinci Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden ve Ankara'ya ataması yapılan Emniyet Müdür Yardımcısı Olcay Çepe için bir gece düzenledi.

Kırşehir Polis Evi'nde düzenlenen veda gecesine Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk ve yardımcıları tam kadro katıldı. Canlı müzik eşliğinde başlayan gecede, emniyet mensupları karşılıklı oynayarak eğlendi.

Burada bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, görevini en iyi şekilde yerine getiren bir şahsiyeti uğurlarken üzüldüğünü belirterek, "Bizim işte ayrılık diye bir şey yok. Her zaman beraberiz, ne zaman nerede olacağımızı kimse bilemez. Olcay Çepe'nin terfi etmesi ve Birinci Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne Kırşehir'de kavuştuğu için gurur duyuyorum. Yeni görev yerinde kendisine başarı ve kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Birinci Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Olcay Çepe ise, kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür ederek, "Bizim çalışma sistemimizde ve yaşantımızda veda diye bir şey yok. Her yerde göreve hazırız. İl Emniyet Müdürümüz Osman Öztürk'ün yanında Birinci Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne hak kazanmam benim için onur meselesi olmuştu. Şükürler olsun alnımızın akıyla yola devam ediyoruz. Bundan sonra da elimizden geleni yaparak görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Olcay Çepe'ye takdir belgesi ve hediyeler verirken, gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 10:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?