7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Emniyetten çocuklara trafik eğitimi

KIRŞEHİR EMİNİYETİNDEN ÇOCUKLARA UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ

Kırşehir Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğünce organize edilen uygulamalı "stop" trafik eğitimi Bağbaşı mahallesinde verildi.

Stop projesi çerçevesinde trafikte uyulması gereken kurallar hakkında çocuklara eğitim verilirken, birçok konu hakkında bilgiler aktarıldı. Kırşehir merkezde vatandaşların trafik bilgisini artırmaya yönelik etkinlikler devam ederken bu kez de Bağbaşı mahallesi'ndeki çocuklara trafik eğitimi verildi. Kırşehir Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün de katıldığı eğitimde çocuklara önce şeker ve sonrada uymaları gereken kurallarla ilgili broşürler dağıtıldı. Daha sonra ise Trafik Şube Müdürü Hüseyin Boyraz, çocuklara trafikle ilgili çeşitli bilgiler verdi. Çocuklara karşıdan karşıya nasıl geçilmesi ve nerede nasıl yürünmesi gerektiği ve benzeri birçok konuda eğitici açıklamalarda bulunan Trafik Şube Müdürü Hüseyin Boyraz, çocuklardan kaldırımda yürümelerini istedi. Kaldırımın olmadığı yerlerde ise yolun solunda yürümelerini isteyen Boyraz, trafik kurallarına uyulmasını istedi.

Törende Kırşehir Emniyet Müdürü Osman Öztürk, çocukların gözdesi haline gelirken, trafik eğitiminin verilmesinin ardından çocuklara top dağıttı ve hediyeler verdi. Çocuklar dağıtılan hediyelere çok sevinirken, polis amcalarına sevgilerini kucaklayarak gösterdiler.

KIRŞEHİR EMİNİYETİNDEN ÇOCUKLARA UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ
KIRŞEHİR EMİNİYETİNDEN ÇOCUKLARA UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 14:16:03
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 17:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?