7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Emniyetten eğitime destek

ESENYURT EMNİYET MÜDÜRÜNDEN EĞİTİME DESTEK

İstanbul Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Bülent Köksal, Kırşehir'deki ilköğretim okullarına kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Geçen yıl Özbağ Beldesi'nde 3 ilköğretim okuluna çeşitli eğitim araçları yardımı yapan Köksal, bu yıl da ilköğretim okullarına kitap ve kırtasiye malzemesi göndererek eğitime destek vermeye devam etti.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Köksal'ın "O köy çok uzak değil" isimli proje kapsamında ilköğretim okullarına gönderdiği kitap ve kırtasiye malzemeleri Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

180 koliden oluşan ve içinde kaynak kitaplar ile hikaye kitaplarının yanı sıra sözlükler ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu koliler, Kırşehir merkez ve ilçelerde belirlenen ilköğretim okullarına dağıtılıyor. İl Milli Eğitim Müdür Mesut Ayrıksa kitap ve kırtasiye malzemelerinin teslimi sırasında yaptığı konuşmada, "Eğitimde ki başarının yükseltilmesinde çaba sarf eden öğrenciler ve öğretmenler dışında, eğitime gönül veren ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hayırseverlerimizle de iftihar ediyoruz. Öğrenciler ve okullar ihtiyacı olan kırtasiye malzemelerinin teminini sağlayan Kırşehirli Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Bülent Köksal'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2011 Çarşamba 14:01:03
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 16:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?