7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Emniyetten şehit ailelerine jest

EMNİYETTEN ŞEHİT AİLELERİNE JEST

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Türk Polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü kutlamalarından önce şehit aileleri ile öğlen yemeğinde buluştu ve akşam namazında da şehitler için mevlit okuttu.

Kırşehir Polis evindeki şehit aileleri ile buluşma yemeğine, Vali Mehmet Ufuk Erden, Cumhuriyet Baçsavcısı Mehmet Çağlayan, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Müdür Yardımcıları Atlan İçöz ve Hayati Yazıcı, çok sayıda polis memuru ile şehit aileleri katıldı. Öğlen yemeğinde bir araya gelen ve Vali Erden'le görüşme fırsatı bulan şehit aileleri karşılaştıkları sorunları ve isteklerini dile getirme fırsatı buldu.

Emniyet Müdürü Osman Öztürk, yaptıkları organizasyonda şehit aileleri ile buluşma fırsatı yakalamanın sevinci içinde olduklarını belirterek, "Teşkilatın 165. kuruluş yıldönümü dolayısı ile bir çok etkinlik düzenledik. Bu etkinliklerin içinde unutulmaması gereken ve her zaman en ön safta olacak olan şehit aileleridir. Bizde elimizden geldiği kadarı ile yardım etmek ve onların yanında olmak istiyoruz" dedi.

EMNİYETTEN ŞEHİT AİLELERİNE JEST
EMNİYETTEN ŞEHİT AİLELERİNE JEST
EMNİYETTEN ŞEHİT AİLELERİNE JEST
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 16:51:03
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 22:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?