2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Engelli kadına BEYDER sahip çıktı

Kırşehir'de yürüme engeli ihtiyar kadına Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği (BEYDER) ve Kırşehirspor Kulüp Başkanı İbrahim Kaya sahip çıktı.

Göçmenler Mahallesinde ikamet eden Şekernaz Kaya isimli 55 yaşındaki yürüme engelli kadına, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Deniz Gök tarafından tuvaletli sandalye hediye edildi.

Kırşehirspor Başkanı İbrahim Kaya ve Kırşehirspor As Başkanı Servet Yılmaz'ın da bulunduğu ziyarette konuşan BEYDER Başkanı Gök, "Engelli vatandaşlarımızın sürekli yanındayız. Hiçbirini unutmuyor ve unutturmuyoruz. Her türlü taleplerini yerine getirebilmek ve onların mağduriyetlerini gidermek için bundan önce ki gibi bundan sonra da büyük gayret göstereceğiz" dedi.

Kırşehirspor Başkanı Kaya ve As Başkan Yılmaz ile yurt dışında yaşayan Ali İhsan Erbaş ve Celil Çoban'ın Kırşehir'de yaşayan engellileri hiçbir zaman unutmadığını da kaydeden Gök, "Yurt dışında yaşayan bu hayırsever hemşehrilerimiz, her yıl bize sandalye gönderiyorlar. Bu sandalyeler pahalı ve getirmesi büyük sorun. Ama, hepsinin üstesinden geliyorlar ve bize ulaştırıyorlar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yürüme engelli Şekernaz Kaya'ya, Belediye Başkanı Halim Çakır tarafından da rutin aralıklarla gıda ve çeşitli yardımlar yapıldığı öğrenilirken, tekerlekli sandalye'ye kavuşan ihtiyar kadının, havaların iyi gitmesi ile dışarı çıkarılacağı söylendi.
Ziyarette konuşan Kırşehirspor Başkanı İbrahim Kaya, Vali M. Lütfullah Bilgin ile yaptıkları görüşme neticesinde, Şekernaz Kaya'ya ve ona bakmakla yükümlü olan gelinine maaş bağlanacağını kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 16:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?