7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Engellileri yalnız bırakmadı

BAŞKAN BAHÇECİ, ENGELLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan Bahçeci'yi Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ve engelli vatandaşlar karşıladı.

Dernekte engelli vatandaşlarla birlikte oturup sohbet eden Bahçeci, engellilerin sorunlarını dinledi.

Ziyarette konuşan Bahçeci, belediye olarak engelli vatandaşlara daha yaşanır bir şehir ortaya koymak için uğraştıklarını belirterek, "Sadece engelliler gününde onları hatırlamak doğru değildir. Bugün burada onlardan gelen talepleri dinledik ve yetkilerimiz dahilinde neler yapabileceğimizi tartıştık. Engelli vatandaşlarımızın, kaldırım ve yolları rahatlıkla kullanabilmeleri için tasarım ve planlarımızı buna göre şekillendiriyoruz. Zaten bunlar bizim asli görevlerimizdendir" dedi.

Bahçeci, "Bunların dışında neler yapılabilir, onları araştırıyoruz. Onları hayata sıkı sıkıya bağlamak için çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan'da, "Bizler artık bardağın dolu tarafına bakıyoruz. Başkanımız sağ olsunlar bizi bugünümüzde de unutmadılar. Yaptıkları çalışmalarla engelli arkadaşlarımız, yol ve kaldırımlarda daha rahat ve kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan dolaşabilecek. Başkanımızın bu konularda her zaman yanımızda olması bizleri çok mutlu ediyor. Ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BAHÇECİ, ENGELLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
BAŞKAN BAHÇECİ, ENGELLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 18:06:03
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 19:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?