4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Erden: '2010 huzur getirsin'

VALİ ERDEN'İN YENİ YIL MESAJI

Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, yeni yıl mesajı yayınlayarak, yeni yılda vatandaşların geleceğe umut ve güvenle bakmalarını sağlayacak plan ve programların uygulamaya konulmasının sağlanmasının temel hedefimiz olacaklarını belirtti.

Vali Erden, yetki ve mesailerini Kırşehir'in gelişmesi ve halkın birlik beraberliği sağlaması için kullandıklarını söyleyerek, "Yeni bir dönemin başlangıcı olan 2010 yılında, geride bıraktığımız yıl içerisinde yaptığımız hizmetlerin genel bir değerlendirmesini yaparak, değişen şartlara göre vatandaşlarımızın geleceğe umut ve güvenle bakmalarını sağlayacak plan ve programların uygulamaya konulmasının sağlanması temel hedefimiz olacaktır" dedi.

Vali Erden, ayrıca, 2009 yılını huzur ve güven içerisinde geçirmemizi sağlayan güvenlik kuvvetlerine ve her zaman kanunlara uyan saygıdeğer Kırşehirlilere teşekkür ederek, "Birlik ve beraberliğimizin 2010 yılında da artarak, tarih ve kültür şehri olan İlimizde, tüm halkımızla birlikte daha mutlu ve daha huzurlu günler yaşayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Vali Erden, "2010 yılının milletimize ve tüm insanlık âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 17:48:00
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 17:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?