8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Esnaf başkanını seçti

KIRŞEHİR ESNAFI BAŞKANINI ŞEÇTİ

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulunda, tek aday eski Başkan Bahamettin Öztürk tekrar başkan seçildi.

Dün Esnaf Sarayı'nda yapılan Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Olağan Genel Kurulu'nda, Kırşehir esnafı başkanını seçti. Seçime tek aday olarak giren ve kullanılan 108 oydan 105'sini alarak tekrar başkan seçilen Bahamettin Öztürk, Genel Kurula katılan ve desteklerini esirgemeyen esnaflara teşekkür etti.

Toplantı İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından divanın oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığını Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli yaptı. Köstekli, Türkiye genelinde 42 ilde Genel Kurulun yapıldığını söyleyerek, "Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken'in selamlarını getirdim. Onunda Ahiliğin merkezine gelme isteği var fakat iş yoğunluğu yüzünden selamlarını gönderdi" dedi.

Genel Kurula, Ahi Baba Mustafa Karagüllü, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Kırşehir Esnafları ve çok sayıda davetliler katıldı. Genel Kurula katılan esnaflara promosyon çanta dağıtıldı. 141 delegenin mevcut olduğu seçimlerde, 108 oy kullanıldı. Seçim Müdürü tarafından 2 geçersiz 1'ide boş sayılan oylarda, 105 oy alan Başkan Öztürk, 2. dönem Başkanlığına başladı.

Seçim sonuçlarını ardından tebrikleri kabul eden Başkan Öztürk, daha sonra esnaf sarayından ayrıldı.

KIRŞEHİR ESNAFI BAŞKANINI ŞEÇTİ
KIRŞEHİR ESNAFI BAŞKANINI ŞEÇTİ
KIRŞEHİR ESNAFI BAŞKANINI ŞEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:46:00
Güncelleme :3 Mayıs 2010 Pazartesi 12:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?