2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Esnaftan yüksekokula tam destek

Kırşehir'in Kaman İlçesinde, esnaflar tarafından ilçede bulunan Meslek Yüksekokulu'na sahip çıkıldı.

Kaman Esnaf Odaları Başkanı Mevlüt Çeçen ve yönetim kurulu üyelerince, Ahi Evran Üniversitesine bağlı Kaman Meslek Yüksekokulu'na sınıf mobilyaları noktasında destek verildi.

Yüksekokulun bir sınıfının tüm mobilya ve sandalyelerini hediye eden Kaman esnafına, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Karayiğit tarafından teşekkür belgesi verildi.

Esnaf Odaları Başkanı Mevlüt Çeçen, Kaman'da sivil toplum kuruluşları olarak yüksekokullarına sahip çıkmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Kaman'da tüm sivil toplum kuruluşlarını ve halkın yüksekokula sahip çıkması gerektiğine inanıyoruz. Bu amaçla esnaflarımızı temsilen okulumuzun bir sınıfının tefrişatını biz yaptık. Kaman'da öğrenci sayısının artmasını iyi alt yapının oluşmasına bağlıyoruz. Bu bilinçle de tüm hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı bundan sonra da yüksekokulumuza sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.

Üniversitenin bacasız fabrika olduğunu ve Kaman'da büyük ihtiyaç olduğunu da kaydeden Çeçen, "Kaman esnafı olarak üniversiteleşme yolunda atılacak her çalışmada varız ve destek vermeye hazırız. Kaman'a ne kadar fazla öğrenci gelirse esnafımız da o kadar rahat eder ve ilçemizin ekonomisi canlanır. Onun için de gerek yöneticisi ile gerekse sivil toplum kuruluşları ile bu konuda hassas olmamız gerekiyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 14:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?