2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Futbol kursuna yoğun ilgi

Kırşehir Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan futbol kursuna, bir ay içerisinde 112 çocuk kayıt yaptırdı.

Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından 1 Temmuz -29 Ağustos 2008 tarihleri arasında açılan futbol kursuna, 8 ile 14 yaşları arasında çoğunluğunu fakir aile çocukları ve sokakta çalışan çocukların oluşturduğu 112 kişi katıldı.

Antrenörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Koçak ve Serdar Urgan'ın yaptığı futbol kursuna ilginin yüksek olması dikkat çekerken, kursta gelecek vadeden 17 çocuk Kırşehirspor altyapısına gönderildi. Kurs öğretmenleri Hakan Koçak ve Serdar Urgan, kursa gelen çocukların çok büyük aşamalar kat ettiğini belirterek, "Belki de hiç fark edilmeyecek yetenekler Halk Eğitim Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan bu kurs sonucunda ortaya çıktı. Kurslarımıza kayıtlar devam ediyor" dedi.

Diğer yandan, yeni açılan kursun Eylül 2008'de başlayacağını kaydeden Hakan Koçak, kayıt olmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezi’ne müracaat etmelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 15:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?