7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Geleceğin mucitleri

GELECEĞİN MUCİTLERİ SERGİ AÇTI

Kırşehir İMKB İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi" açıldı. Farklı fikirlerle oluşturulan icatları Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden'de yerinde inceledi.

Kırşehir, 75. Yıl İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi" açıldı. Sergi açılışına Vali Mehmet Ufuk Erden, Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, 75. yıl İMKB İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Deveci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin açılışını Vali Mehmet ufuk Erden gerçekleştirirken, açılışın ardından sergiyi gezen Vali Erden, öğrencilerin hazırladığı eserler hakkında bilgi aldı.

Yaklaşık 300 teknoloji tasarım ürünü ve 200'de görsel sanatlar eserinin yer aldığı sergi davetlilerinde beğenisini topladı. Sergi ile ilgili düşüncelerini paylaşan Vali Mehmet Ufuk Erden; "Öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak için buraya geldik. Gelecekte beklide önemli yapıtlar ortaya koyacak olan öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu sergi gerçektende takdire değer derecededir. Kendilerini bu türlü sergiler ve ortaya koydukları ürünlerle geliştiren öğrenciler gelecekte başarılı bireyler olacaklardır" dedi.

75. Yıl İMKB İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Deveci'de sergi hakkında bilgiler vererek, "Öğrenciler özgüvenlerini ve hayal gücünü ortaya koyarak böyle bir sergi açtı. Buraya gelerek sergiyi gören insanların yüzlerinde ki ifadelerde serginin beğenildiğini gösteriyor. Bu durumda bizim açımızdan mutluluk verici. Sergimiz 3 gün boyunca açık kalacak. Dileyen herkesin sergiye gelerek öğrencilerin başarılı çalışmalarını yakından görmelerini temenni ediyoruz. Veliler ve tüm halk sergiye davetlidir" şeklinde konuştu.

GELECEĞİN MUCİTLERİ SERGİ AÇTI
GELECEĞİN MUCİTLERİ SERGİ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2011 Cumartesi 11:10:01
Güncelleme :10 Mayıs 2011 Salı 14:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?