2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Gök gürültülü sağanak yağış kapıda!

İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde bu akşam, İç Anadolu bölge geneli ile Orta Karadeniz'in ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve Kastamonu çevrelerinde yarın etkili yağış bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan “meteorolojik uyarı”da, bugün kuzey ve iç bölgelerde öğleden sonra başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu (Sivas, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale, Çankırı ve Ankara'nın doğu çevrelerinde), Orta Karadeniz'in iç kesimleri (Amasya, Tokat ve Çorum) ile Kastamonu çevrelerinde etkili olmasının beklendiği bildirildi.

Yağışların yarın da kuzey ve iç bölgelerde aralıklarla devam edeceği, Ankara ve Çankırı başta olmak üzere İç Anadolu bölge geneli ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Akdeniz'in iç kesimleri ve Kastamonu çevrelerinde etkili olacağının tahmin edildiği kaydedildi.

Uyarıda, su baskını, yıldırım düşmesi ve rüzgar gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 14:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?