4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Hafta sonu karlı geçecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik uyarı''da, Konya, Nevşehir, Niğde, Karaman, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara'nın güney ve doğusu ile Kayseri'nin güney ve batısında yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden elde edilen bilgilere göre, ülke genelinde görülecek yağışların; Orta ve Doğu Akdeniz, sabah saatlerinde İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Antalya çevreleri ile öğleden sonra Batı Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı (Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ), Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, Batı bölgelerinde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

İç Anadolu bölgesi çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda (Ankara, Konya, Karaman, Kayseri, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat ve Sivas), öğleden sonra Sivas, Niğde ve Kayseri çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
 

AA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 00:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Melih TURHAN IP: 78.165.229.xxx Tarih : 21.02.2009 17:20:20

allahtan her zaman hayırlısını istemek lazım.