2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Halk yürüyüşüne yoğun katılım

Kırşehir'de düzenlenen "Yurtta Birlik, Dünya'da Barış için" Atatürk'ü anma konulu Halk Yürüyüşü yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik binası önünde başlayan yürüyüşe, Vali M. Lütfullah Bilgin, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Emrullah Çuhadar, Belediye Başkanı Halim Çakır, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selahattin Salman, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, Emniyet Müdürü Ahmet Türker, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ile çok sayıda daire müdürü ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşe katılan yüzlerce vatandaş ve protokol üyeleri, Ankara Caddesi'nden geçerek Terme Caddesi'ne geçti. Yürüyüş, İş Bankası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve gençlik marşının okunması ile son buldu.

Törende, Atatürk koşusunda dereceye girenlere, Vali Bilgin ve Belediye Başkanı Çakır tarafından madalyalar ve hediyeler verildi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 18:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?