2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Hatunoğlu köyüne çocuk parkı

Kırşehir Belediyesi tarafından Boztepe ilçesine bağlı Hatunoğlu köyüne yaptırılan çocuk parkı hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Halim Çakır tarafından halkın isteği üzerine Boztepe ilçesine bağlı Hatunoğlu köyüne çocuk parkı yaptırıldı. Parkın açılış törenine Belediye Başkanı Halim Çakır'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Berat Bıçakçı ve Veysel Bulut ile Hatunoğlu Köyü Muhtarı Sahir Güldiken, Hatunoğlu Köyü Derneği Başkanı Ali Kılıç, İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Baltacı, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü, Belediye İtfaiye Müdürü Turgut Yağmur ve köy halkı katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Halim Çakır, Hatunoğlu köyü halkının isteğini geri çevirmediklerini ve çocuklar için park yaptıklarını belirterek, "Hatunoğlu köyü ve halkına büyük değer veriyor ve seviyoruz. Köyümüzün park isteği oldu ve burada yaşayan çocuklarımızın mutluluğu için belediye imkanlarımızı seferber ederek bir park oluşturduk. Çocuklarımızı mutlu etmişsek ne mutlu bizlere" dedi.

Törende konuşan Köy Muhtarı Sahir Güldiken ise, isteklerini geri çevirmediği için Belediye Başkanı Halim Çakır'a teşekkür ederek, "Köyümüz yıllar sonra parka kavuştu. Çocuklarımız oyun parkı bilmezdi ve şimdi dünyalar onların oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyor ve köyüm adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Törende ayrıca Hatunoğlu Köyü Derneği Başkanı Ali Kılıç tarafından da Başkan Çakır'a teşekkür edilirken, konuşmaların ardından parkın açılış kurdelesi kesildi. Parkta incelemelerde bulunan Başkan Çakır'a köyün çocukları tarafından çiçekler verildi. Park açılışı sonrasında Başkan Çakır ve beraberindekilere çeşitli ikramlar yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 09:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burak YILDIRIM IP: 88.250.226.xxx Tarih : 4.11.2008 14:39:00

Ya altı üstü bir park yapmış ne belediye imkanlarını seferber etmesi ama parkın olmasu iyi bi şey tabi. fakat oy almak için bunlarla halkı kandırmasn.