4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Hedef, Kırşehir'e hizmet

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Ziyarette konuşan TSO Başkanı Müfit Göçen, Milletvekilleri ile aynı hedefi paylaştıklarını belirtti. Müfit Göçen, "TSO olarak hedefimiz Kırşehir'e hizmet. Bu anlamda; milletvekillerimiz ile aynı hedef doğrultusunda çalışacak ve Kırşehir'e nasıl hizmet getiririz bunun gayreti içerisinde olacağız. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte projeler hazırlıyoruz ve bu yoğun tempo içerisinde milletvekillerimize ve şehrin diğer yöneticilerine dosyalar sunacağız. El ele çalışarak Kırşehir'e hizmet etme gayreti içerisinde olacağız" dedi.

ZENGİNLİKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKARILACAK

TSO Meclis Başkanı Zafer Çam da, Kırşehir'in gerek turizm gerekse termal yönüyle zenginliğinin gün yüzüne çıkarılması gerektiğini belirterek, "Kırşehir, Anadolu'nun tam ortasında yeraltı zenginlikleri dolu mükemmel bir şehir. Ancak, bugüne kadar kıymetini bilemedik ya da bu zenginlikleri gün yüzüne çıkaramadık. Şu anda iyi bir yoldayız. Termal turizmin canlandırılması Kırşehir için son derece iyi bir gelişme diye düşünüyoruz" diye konuştu. Mevcut yatırımcıya sahip çıkılması ve Organize Sanayi Bölgesi'nin daha iyi bir duruma getirilmesi gerektiğini de kaydeden Zafer Çam, yerel yönetimle ilgili beklentilerini milletvekillerine sunacaklarını sözlerine ekledi.

ARSA TALEBİNE DESTEK

Toplantıda ayrıca, kurul üyeleri, TSO'nun acilen modern ve Kırşehir'e yakışır bir binaya ihtiyacının olduğu dile getirilirken, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'den bu konuda arsa talebinde bulunulacağı ifade edildi. TSO yönetimi, Milletvekili Abdullah Çalışkan'dan da arsa talebi konusunda kendilerine destek istediler. TSO Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin isteklerine yönelik destek sözü veren Milletvekili Abdullah Çalışkan, ortak akıl sayesinde aşılamayacak problemin olmadığını kaydetti. Kırşehir'de termal, turizm ve Ahiliğe önem vereceklerini kaydeden Milletvekili Çalışkan, "Kırşehir'i ait değerleri ön plana çıkarıp tanıtımına yönelik kullanacağız. AB fonlarından yararlanmak istiyoruz. Bunun için de TSO'nun hazırlayacağı projeler ve fikirler son derece önemli" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 14:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?