7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Hedef; 2 bin kursiyer

KADIN AKTİVİTE MERKEZ'İNDE HEDEF 2 BİN KURSİYER

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duran Atasoy, Kadın Aktivite Merkezi'ndeki kurslarda 2010 yılı hedeflerinin 2 bin kursiyer olduğunu açıkladı.

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duran Atasoy, yaptığı açıklamada, 2009 yılında toplam 985 bayanın yararlandığı Kadın Aktivite Merkezi'ndeki bağlama, gitar, step ve aerobik kursları devam ederken, misinalı takı tasarımı kursu ile örgü kursunun ise önümüzdeki günlerde açılacağını söyledi.

Atasoy, "Hedefimiz 2010 yılı içerisinde Kadın Aktivite Merkezi'nden yararlanan bayan sayısını 2 bine çıkarmaktır. Step, aerobik, 7 gün boyunca 6 seans, bağlama ve gitar haftada 3 gün olarak sürmektedir" dedi. İlerleyen dönemlerde yeni açacakları kurslar hakkında da bilgiler veren Atasoy, "Kırşehirli bayanlarımızı Kadın Aktivite Merkezimizden yaralanmaya davet ediyorum. Ayrıca şuana kadar 130 bayanın istifade ettiği merkezimizde yeni açacağımız misinalı takı tasarım kursu ile örgü kursuna müracaat edecek olanların Kadın Aktivite Merkezine müracaatlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

KADIN AKTİVİTE MERKEZ'İNDE HEDEF 2 BİN KURSİYER
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 14:11:05
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 15:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?