2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Hırsızlık olaylarının önü alınamıyor!

Kırşehir’de meydana gelen hırsızlık olaylarında çok miktarda para, altın ve kıymetli eşyalar çalınırken, Mucur ilçesinde de bir şahsın otomobili çalındı.

Kırşehir Aşıkpaşa mahallesi Lise Caddesi Aşıkpaşa apartmanında ikâmet eden Cihanşah Bilgin adlı vatandaşın evine kapı kilidini kırarak giren hırsız/hırsızlar evdeki 1,5 milyar lira, 400 euro ve değişik bankalara ait 3 adet kredi kartını çaldılar.

Ahi Evran Mahallesi Kendirli apartmanında yaşanan diğer hırsızlık olayında da, Arif Altuğ’a ait eve giren hırsız veya hırsızlar evdeki 7 milyar lira değerinde olan 2 altın takı seti, 2 adet inci yüzük, 1 altın bilezik, 1 altın hası bilezik, çeyrek altınlardan yaptırılmış set, 2 adet altın kaplama kol saati ve 5 tane de altın yüzüğü alarak kayıplara karıştılar.Hırsızlık olaylarıyla ilgili araştırma ve soruşturmalar başlatıldı.

Öte yandan, Mucur ilçesinde İrfan Güngör adlı şahsa ait 40 AE 004 plâkalı otomobil çalındı. Karşıyaka mahallesi Hastane caddesi’ndeki evinin önüne akşam saatlerinde park ettiği otomobilini sabah yerinde bulamayan İrfan Güngör, arabasının bulunması için emniyete ihbarda bulundu.
M. Duran Sönmez (Kenthaber/Kırşehir)
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 10:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?