4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

'İlde belediyeciliği herkese öğrettik'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırşehir İl Teşkilatı, 'Danışma Meclisi Toplantısı'nı çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirdi.
 
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Hacı Turan, Belediye Başkanı Halim Çakır, AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci, Ak Partili Belediye ilçe ve belde belediye başkanları, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Bülbül, Kadın Kolları Başkanı Esin Kuşçu, belediye meclis üyeleri ile yürütme kurulu üyeleri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yaşar Bahçeci, başarıya teşkilat ve halkla birlikte çalışarak ulaşacaklarını belirterek, "Siyaset bir uzlaşı alanıdır. Bizler şu an yolun başındayız, emanet omuzlarımızda. Bu emanete layık olmak için bütün çabamızı ortaya koymak boynumuzun borcudur. Herkes şundan emin olmalı ki yeni yönetim kadromuz ekip ruhu ile İl kongremizle yenilenen heyecan ve coşkumuzu ilimizin hizmetine sunacağız. Şunu biliyoruz ki seçim seçilmiş olmakla bitmiyor. AK Parti kimseye ama kimseye makam ve mevki vermek amacıyla kurulmamıştır. Bizleri bu görevlere getiren de, bu milletin, siyasetçiye duyduğu son güven kalıntılarını, son ümidini, bizim lehimize kullanmış olmasıdır. Bu bizim omuzlarımıza çok büyük bir sorumluluk yüklüyor. Kırşehir halkının son ümidini heba etmemek zorundayız. Heba teşebbüsünde bulunanlara da halkımızın düşünceleri doğrultusunda, kesinlikle müsaade etmeyeceğiz" dedi.
 
İl Başkanı Yaşar Bahçeci'nin ardından söz alan Belediye Başkanı Halim Çakır, belediye yönetiminde örnek uygulamalara ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "AK Partili belediyeler, geçmiş dönemlerdeki belediye yönetimleriyle kıyaslandığında, tüm kamuoyuna bir belediyecilik dersi verdiğimizi söyleyebiliriz. Çünkü, belediyecilikte önceliğimizi eğitim, strateji ve dürüstlüğü ön planda tuttuk ve böyle çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Toplantıda son olarak Milletvekilleri Mikail Arslan ve Hacı Turan birer konuşma yaparken, Kırşehir'in Cumhuriyet tarihi boyunca almadığı yatırımı AK Parti döneminde aldığını vurgulayan milletvekilleri, "KÖYDES projesi kapsamında 2007 yılı sonu itibari ile ilimizde asfaltı, yolu ve içme suyu olmayan köyümüz kalmayacak. AK Parti iktidarı olarak halktan alınanı tekrar halka veriyoruz. Kırşehir, devletten alacağını AK Parti döneminde fazlasıyla almıştır" dediler.
 
Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 12:31:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?