4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

İş Bankası'ndan hatıra ormanı

İŞ BANKASI'NDAN KIRŞEHİR'E HATIRA ORMANI

Türkiye İş Bankası'nın '81 İlde 81 Orman' projesi kapsamında Kırşehir'in Boztepe ilçesine fidan dikilerek, hatıra ormanı yapıldı.

Boztepe ilçesindeki fidan dikim törenine, Vali Mehmet Ufuk Erden, Başsavcı Mehmet Çağlayan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Kırşehir İş Bankası Müdürü Ali İhsan Büyükçulhacı, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kırşehir İş Bankası Müdürü Ali İhsan Büyükçulhacı burada yaptığı konuşmada Türkiye'deki en büyük kurumsal ağaçlandırma projesine Kırşehir'le devam ettiklerini belirterek, projenin Tema Vakfı ile Çevre ve Orman Bakanlığı işbirliğiyle yürütüldüğünü söyledi. 81 İlde toplam bin 500 hektar alana 2 milyon fidan dikmeyi hedeflediklerini kaydeden Büyükçulhacı," Tema Vakfı dikilen fidanların ağaca dönüşmeleri için 5 yıl boyunca bakımlarını üstlenecek. Küresel ısınmanın ve hava kirliğinin önlenmesi, hava ve bitki türlerinin korunabilmesi için ormanların yaşamsal bir rolü var. Ormansızlaşma, küresel ısınmanın en önemli ikinci nedeni olarak gösteriliyor. Sürdürülebilir bir yaşam için acil önlemler alınması gerektiği biliniyor. İş Bankası'da bu toplumsal sorumlulukların farkındadır. İş Bankası ormanının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra protokol tarafından fidanlar dikilirken, kampanya kapsamında Kırşehir'e 20 hektar alanda 30 bin fidan dikileceği bildirildi.

İŞ BANKASI'NDAN KIRŞEHİR'E HATIRA ORMANI
İŞ BANKASI'NDAN KIRŞEHİR'E HATIRA ORMANI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 18:50:05
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 21:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KIRŞEHİR SEVER IP: 212.175.112.xxx Tarih : 4.11.2009 11:54:29

İş bankasına bu güzel projesinden dolayı teşekkür ediyorum doğaya  karşı bu kadar tepkisiz bir toplumda bu kadar anlamlı ve duyarlı davrandıkları takdire değer. Kırşehiri göz ardı etmedikleri içinde ayrıca tebrikler ÇÜNKÜ SADECE KIRŞEHİR ÖSS DÖNEMİNDE HATIRLANAN BİR İLDİR ONUN DIŞINDA UNUTULUR ORADA YAŞAYAN İNSANLARIN SESSİZ ÇIĞLIKLARI DUYULMAZ ...İDARECİLER TARAFINDAN İDARE ETMESİ İÇİN BİZİM SEÇTİKLERİMİZ AMA KÖR VE SAĞIR OLUNUYOR SANIRIM KOLTUĞA GEÇİNCE......