7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

İşhanındaki yangın esnafı korkuttu

Kırşehir'de meydana gelen yangında, iş merkezi olarak kullanılan binanın çatı katı tamamen küle döndü.

 
Ankara Caddesi üzerinde bulunan tarihi Ahi Çarşı'nın bitişiğinde yer alan ve iş merkezi olarak kullanılan Çopuroğlu İş Hanı'nda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

İş hanının çatısında çıkan yangına, Kırşehir Belediyesine ait İtfaiye Ekiplerince güçlükle müdahale edilirken, binaya giden sokağın dar olması nedeniyle, ekipler zor saatler yaşadı.

Belediye Başkanı Halim Çakır'ın da yakından takip ettiği yangın, yaklaşık 1 saat sonra söndürülürken, iş hanının çatı katında meydana gelen yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Yangının Ahi Çarşısı'na yakın bir binada meydana gelmesi, burada faaliyet gösteren esnaflara da korkulu anlar yaşattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2007 Pazartesi 13:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fahri Yılmaz IP: 85.96.122.xxx Tarih : 1.08.2007 18:42:23
Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Belediye Başkanı olur olmaz ilk işlerinden biri olarak modern bir İtfaiye aracı almıştı ve demiştiki Kırşehir'e 15 yıldır tek araç alınmamış. Kırşehir'deki son yangınlarda hep gördükki alınan modern itfaiye aracı sayesinde yangınlara hemen müdahale edildi ve eskiden Kırşehir'de saatler süren, büyük maddi hasara sebep olan yangınlar şimdilerde hemen söndürülebilir. Yeni itfaiye aracının teçhizat yönünden ve uzun merdiveni sayesinde Kırşehir'de artık yangınlar korkulu rüya olmaktan çıktı. Teşekkürler Halim Başkan, bu eğitimci duyarlılığın olduğu sürece hepimiz sana minnettar kalacağız..