7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

İsrail'e büyük öfke!

KIRŞEHİR'DE İSRAİL'E LANET MİTİNGİ

Kırşehir'de İsrail'in insani yardım gemilerine yaptığı operasyonda ölenler için "İsrail'e lanet mitingi" düzenlendi. Mitinge cuma namazı için Cacabey Camii'ne gelen protokol üyeleri de katıldı.

Kırşehir merkez Cacabey Camii'nde cuma namazının ardından düzenlenen İsarail'e lanet mitingine yoğun katılım oldu. Kırşehir'de bulunan birçok vakıf ve kendilerini İ.H.H Kırşehir Gönüllüleri olarak tanıtan grup tarafından organize edilen mitinge Memur-Sen üyeleri de katıldı.

Cacabey Camii'nde cuma namazından sonra kılınan giyabi cenaze namazına ise Kırşehir'e konferans vermeye gelen eski Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Mete ışıkara, Vali Mehmet Ufuk Erden, Milli Eğitim Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Müftüsü Mustafa Balık ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından bayraklar ve başlarına bağladıkları kurdelelerle Filistin'e destek veren vatandaşlar, "Kahrolsun

İsrail", "Terörist devlet İsrail", "İsrail aklını başına al" gibi sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi. Gruba kadınlar ve üniversite öğrencileri de katıldı. Mitinge katılanların bazıları İsrail'e ait bazı marka ve firma isimlerinin yazılı olduğu bültenleri dağıttı. Grup daha sonra olaysız şekilde cami önünden ayrıldı.

KIRŞEHİR'DE İSRAİL'E LANET MİTİNGİ
KIRŞEHİR'DE İSRAİL'E LANET MİTİNGİ
KIRŞEHİR'DE İSRAİL'E LANET MİTİNGİ
KIRŞEHİR'DE İSRAİL'E LANET MİTİNGİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 15:42:01
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 18:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?