8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

İsrail'in tutumuna kınama

KIRŞEHİR'DEN İSRAİL'İN TUTUMUNA KINAMA

Kırşehir Memur-Sen İl Temsilciliği ve Sağlık Sen Şube Başkanlığınca, Kırşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünde yapılan basın açıklamasında, İsrail'in Türkiye Büyükelçisi'ne uyguladığı tavır kınandı.

Kırşehir Memur-Sen İl Temsilcisi Necati Yılmaz, "İsrail dışişleri Bakan Yardımcısı Ayalon'un diplomatik nezaket kurallarını hiçe sayarak Türkiye'nin Telaviv Büyükelçisi'ne yapmış olduğu alçakça tavır ve davranışını şiddetle kınıyoruz" dedi. İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın "Türkiye, İsrail'e ahlak dersi verecek son ülke" şeklindeki açıklamasına karşılık " tarih boyunca Yahudiler her dara düştüklerinde Türkler'in kendilerine yardım elini uzattığını hatırlatan Memur-Sen Başkanı Necati Yılmaz, "İsrail şunu bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ne bir Arap ülkesi, ne de başka devletlere benzemez" diye konuştu.

Kırşehir Memur-Sen Başkanı Necati Yılmaz, ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ancak TBMM Sağlık Komisyonu'nda değiştirildikten sonra Genel Kurul'a sevk edilen Tam Gün Yasa Tasarısı'ndaki adaletsizliklere Sağlık-Sen'in sessiz kalmayacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:17:01
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 16:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?