1
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Kaçak su kullanan aboneye 500 milyon lira ceza...

Kırşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kaçak su kullanımının önüne geçmek amacı ile denetimlerini sıklaştırdı. Bu çerçevede yapılan denetimlerde dört aboneye 500'er milyon para cezası kesildi.

Kaçak su operasyonları ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, kaçak su kullananların kesinlikle affedilmeyeceğini belirterek, "Biz belediye olarak Kırşehir halkının su problemini çözeceğimize söz verdik. Bu konuda gerekli çalışmaları da göreve geldiğimizin ilk gününden itibaren yapıyoruz. Ancak, bazı vatandaşlarımızın içme suyunu özellikle bahçe sulamasında kullanması birçok mahallemize su çıkmasına neden oluyor. Kaçak su kullanımının üzerine gitmekte kararlıyız." dedi.

Kaçak su kullananlara uygulanacak para cezasını yükseltileceğine de değinen Başkan Çakır, "Ekiplerimize kaçak su kullanımını engellemeleri için kesin talimat verilmiştir. Kesilen hiçbir ceza kesinlikle affedilmeyecek ve cezaların affı konusunda belediyemize yapılan her türlü müracaat hoş karşılanmayacaktır." diye konuştu.

Zaman
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 13:31:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?