7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kadınlar Yudum'la coştu

KIRŞEHİRLİ KADINLAR YUDUM KONSERİ İLE COŞTU

Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Dünya Kadınlar Günü nedeniyle türkülerin sevilen sesi Yudum'un verdiği konsere katılan bin 200 bayan gönüllerince eğlendi.

Konser programına Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve eşi Zerrin Bahçeci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Melek Yüksel, Ankara'dan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek ve Federasyon Kadın Kolları Üyeleri, Kırşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ile çok sayıda kadın katıldı.

Konser öncesinde konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bayanlara yönelik konser programı tertiplediğini belirterek, bir günü kadınlara atfetmenin doğru olmadığını, aslında her günün kadınlar günü olduğunu söyledi. Aynı zamanda bu hafta içinde İstiklal Marşı'nın kabulünün 89. yılını da kutladıklarını ifade eden Bahçeci, "Küçük hesaplar yüzünden birbiri ile didişen, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen anlayışı bu millet hiçbir zaman kabul etmemiştir. Bundan sonra da kabul etmeyecektir. Siz hanımefendilerin toplumumuzun, geleceğimizin ve nesillerimizin şekillenmesinde çok önemli rolü var. Bu nesil sizlerin elinde şekillenecektir. Bu açıdan hepinizin çok önemli görevleri var" dedi.

Bahçecinin konuşmasının ardından kürsüye gelen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Av. Melek Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile bir program düzenlediklerini, Kadın Meclisi'ne bütün kadınların aktif olarak katılımlarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

KIRŞEHİRLİ KADINLAR YUDUM KONSERİ İLE COŞTU
KIRŞEHİRLİ KADINLAR YUDUM KONSERİ İLE COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 15:50:05
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 15:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?