2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Kaman TOKİ'de mutlu son

Kırşehir'in Kaman ilçesine yapılan TOKİ konutlarının 26 Kasım 2008 tarihine kadar hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan'ın girişimleri ile yapımına başlanılarak tamamlanan 320 konut, 26 Kasım 2008'e kadar teslim edileceği kaydedildi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, TOKİ'deki K-1-2-3 bloklarındaki 48 adet konutun KDV'sinin hemen yatırılması halinde teslimlerinin yapılacağını ifade ederek, "TOKİ şantiyesinde yapılacak konut teslimi sırasında hak sahiplerinin, nüfus cüzdanı ve fotokopisini, gayrimenkul satış sözleşmesinin elinde bulunan nüshasını ve KDV tutarının yatırıldığına dair makbuzu getirmesi gerekiyor. Açıklanan teslim planına göre bloklardaki dairelerini alacak olan hemşerilerimiz, teslim tarihinden en az bir gün önceden Kaman Ziraat Bankası Şubesi’ne konutuna ait KDV oranını yatırarak dekontu beraberinde getirecek. Şantiyede oluşturulacak olan büro ile belgelerini eksiksiz ibraz edenlere konut teslim tutanağı imzalatılarak evi teslim edilecek. Kargaşa ve yanlışlığa sebep olmamak için konutunu teslim alacak olan vatandaşlarımız belgelerini yanlarında getirerek yetkilileri dikkatlice dinlemelidirler" dedi.

TOKİ evlerinde yaşanan su sıkıntısını belediyenin gidereceğini kaydeden Başkan Çolak, "Su problemini çözeceğiz. Yakın bir zamanda da buraya isala hattı döşeyerek tüm bölgenin su sıkıntısını tamamen ortadan kaldıracağız. Öte yandan, TOKİ'deki konut sahiplerinin sorunlarıyla ilgili olarak da Dadaloğlu Salonu’nda bir toplantı düzenleyeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 22:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?