7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kaman'da ikinci TOKİ fırsatı

KAMAN'DA İKİNCİ TOKİ FIRSATI

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Giziroğlu, Kaman'a yapılması planlanan ikinci TOKİ fırsatının kaçırılmaması için ön talep başvurularının geciktirilmeden yapılması gerektiğini söyledi.

Ev almak ve yatırım yapmak isteyenler için TOKİ konutlarının bir fırsat olduğunu dile getiren Giziroğlu, yaptığı açıklamada, "İlçemize yapılması planlanan 2. etap TOKİ konutları Kamanlılar için bir fırsattır. Ev almayı yada yatırım yapmayı düşünen tüm ilçe insanımız ve hatta Kaman dışında yaşayan hemşerilerimizin 2. etap TOKİ'ye kayıt yaptırmaları hem Kaman ekonomisine hem de uzun vadeli konut sahibi olmaları için büyük bir imkandır" dedi.

Girizoğlu, Körmenli mevkiine 400 ila 500 adet yapılması planlanan konutların fiyatlarının aradan 5 yıl geçmesine rağmen 1. etap TOKİ konutlarının fiyatına yakın olacağını tahmin ettiklerini belirterek, "TOKİ tarafından nüfusu 40 binin altında olan yerlere matbuu olarak dağıtılan ve tahmini fiyat olarak gösterilen yüksek meblağlar konut almak isteyenleri korkutmasın. Dairelerin yaklaşık maliyetleri belli olduğundan, bu maliyetlerin üzerinde ev sahiplerinden fazla para almak mümkün değildir" şeklinde konuştu.

Girizoğlu, "2. TOKİ'nin yapılmasıyla birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Kırşehirli Ercan Tıraş ile Milletvekili Mikail Arslan'ın da katkılarıyla TOKİ imkanlarıyla ilçemizin ve Yüksek okulumuzun ihtiyacı olan pek çok binayı yaptırma imkanına da kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 11:34:05
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 11:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?