8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Kaman'da kaza: 1 ölü 1 yaralı

KAMAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Kaman'da gece meydana gelen trafik kazasında motosiklet tutkunu 19 yaşındaki Mehmet G. yaşamını yitirirken 17 yaşındaki Cumhur Ç. yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, Çiftlikli Mahallesi'nde oturan Mehmet G. kendisine ait motosikletiyle arkadaşı Cumhur Ç. dolaşmaya çıktığı öğrenildi.

Askerlik Şubesi civarı MYO kavşağında meydana gelen kazada Mehmet G.'nin kullandığı motosiklet kamyonetle çarpıştı. Çarpışma sonrasında Mehmet G. ve Cumhur Ç. Kaman Devlet Hastanesi ardından da hayati tehlike nedeniyle Kırşehir Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 19 yaşındaki Mehmet G. hayatını kaybetti.

Kazada yaralana Cumhur Ç. ise yoğun bakıma alındı.

Öte yandan, Kırşehir'e giden ambulansları takip eden baba Latif Güzelküçük ile Münür Güzelküçük'te Kaman çıkışı TMO altında yan yoldan kontrolsüz bir şekilde yola çıkan araçla çarpıştı. Yaralı olarak Kaman Devlet Hastanesine kaldırılan baba ve akrabaları tedavi altına alındı.

Kaman MYO Bilgisayar Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi de olan Mehmet G.'nin cenazesi bugün öğle namazının müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı ve devam ettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 13:50:05
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 15:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan4040 IP: 212.175.112.xxx Tarih : 2.04.2010 13:25:35

Allah rahmet eylesin..bu gencin ölüm sebebi arkadaşı olan ve ona bu tutkuyu aşılayıp  sürati öğreten  kaman MÜDERRİS mahallesinden EMİN dir.Ayrıca Polis ekipleri çok hızlı motor kullandığını  tespit ettikleri halde bir gün bunları uyarmamış ve motorlarına işlem yapmadılar.Nasıl olsa bir gün başına bir iş gelir diye uyarmadılar.Çocuğu harcadılar...Allah rahmet eylesin...