2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Kaman'da yatırımlar sürüyor

Kırşehir'in Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, sanayiden eğitime yatırımların devam ettiğini bildirdi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, görev geldiği günden şimdiye kadar birçok hizmetin altına imza attığını ve hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Kaman'ı geleceğe taşıyacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Çolak, "Kaman'da yarım kalmış birçok yatırım milletvekillerimiz Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan'ın yoğun gayretleri ile tamamlandı. Geçmiş dönemlerde yarım kalan yatırımların yanında birçok yeni yatırımın temelleri atıldı ve tamamlandı. Şu anda da yeni yatırımların temelleri atılıyor" dedi.

Kaman TOKİ'de hak sahiplerine evlerinin teslim edildiğini de vurgulayan Çolak, "Kaman TOKİ evleri tamamlandı ve hak sahiplerine teslim edildi. Burada su problemi vardı ve çözülüyor. Bunun yanında belediyemizde teknolojinin tüm avantajlarını kullanıyor ve ‘e-belediye’ ile dünyanın öbür ucundaki hemşehrimize ulaşıyoruz" dedi.

Kaman'a hizmetlerin katlanarak devam edeceğini da söyleyen Çolak, "Son 5 yıl içerisinde Kaman'a tarihi hizmet geldi. Bölünmüş yoldan eğitime, organize sanayiden kültür merkezlerine kadar her türlü yatırım Kaman'a yıllar sonra geldi. Hükümetimizin ve milletvekillerimiz sayesinde cumhuriyet tarihinin en yüksek oranda yatırımlarını son 5 yılda aldık. Bunun için de hem hükümetimize hem de milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Hizmetlerin devamı için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 17:08:28
Güncelleme :23 Aralık 2008 Salı 17:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?