8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Kariyer Günleri'ne ilgi yoğun

KARİYER GÜNLERİNE İLGİ YOĞUN

Kırşehir İş-Kur İl Müdürlüğü'nün organize ettiği kariyer günlerine ilgi yoğun olurken, İşverenler kültür merkezindeki konferansta buluştu.

Kariyer Günleri adlı etkinliği değerlendiren İş-Kur İl Müdürü Fazlı Küçük, Hayata geçirilen ve "Kariyer Günleri" adı verilen projeyle işverenlerin ve işsizlerin aynı platformda toplanarak karşılıklı istişarelerde bulunması sağladığı söyledi.

Küçük, "İşsizler iş taleplerini ve iş bulma konusunda yaşadıkları sıkıntıları işverenlerle paylaşırken, işverenlerde işçilerden beklentilerini dile getiriyor. Beklediğimizden fazla taleple karşılaştık. "Kariyer Günleri"ne gösterilen ilgiden memnunuz. Kırşehir'de iş arayan vatandaşlara bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum. İş arayan herkes hazırlanan stantlara gelsinler. Burada Kırşehir'de en çok istihdam sağlayan 15 firma temsilcisi var. Onlarla görüşsünler. Bu proje pek çok işsize iş bulma imkanı sağlayacak. Sabah 10:00'dan akşam 18:00'e kadar işveren temsilcileri gelen taleplerle ilgileniyorlar. İşsizler bu fırsatı kaçırmamalı, biz her yıl iki gün Kariyer Günlerini düzenleyeceğiz. Bu proje oldukça verimli geçti" dedi.

KIRŞEHİRLİ İŞVERENLER BİRARAYA GELDİ

Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Öztürk tarafından verilen "Kurumsallaşma ve Profesyonel Yönetim Anlayışı" konulu konferans ile onlarca işverene başarının sırrı anlatıldı.

Çok sayıda Kırşehirli işadamının katıldığı konferansa, Vali Mehmet Ufuk Erden, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçarslan, İş-Kur İl Müdürü Fazlı Küçük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, daire müdürleri ve işadamları katıldı. Konferansta Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Öztürk, slayt eşliğinde katılımcılara iş hayatında kurumsallaşmanın yollarını ve profesyonel yönetim şeklini anlattı.

KARİYER GÜNLERİNE İLGİ YOĞUN
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 17:13:02
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 17:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?