7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kayıp kardeşlerden iyi haber!

KAYIP KARDEŞLERDEN BULUNDU

Kırşehir'in Akpınar ilçesinde yaşayan Yalçın ailesi, "Sınav var" diye 130 TL alarak kayıplara karışan 2 oğlundan günler sonra haber aldı.

Akpınar ilçesinde yaşayan Yalçın ailesinin 16 ve 17 yaşındaki çocukları Enver ve Emre Yalçın, sınavlarının olduğunu ve sınava giriş için de 130 TL paraya ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Perşembe günü saat 13.00 sıralarında evden ayrılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 2 kardeşinin hayatından endişe ediliyordu.

Yapılan araştırmalar sonucunda son olarak yol kenarında görülen ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 2 kardeş, günler sonra İstanbul'dan arayarak bilgi verdi. Bir İş yerinde çalıştıklarını belirten 2 kardeş, sağlık durumlarının iyi olduğunu ve bundan sonra İstanbul'da kalacaklarını söyledi.

Küçük kardeşlerin ağabeyi Güngör Yalçın ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kardeşlerimden haber geldi. Şükürler olsun hayatta ve sağlıklılar. İstanbul'a neden gittiklerini bilmiyorum fakat araştırıyoruz. Arkadaşları arasında konuştuklarını ve kaçışı çok önce planladıklarını öğrendik. Normalde şehir dışına çıkmamış çocuklar İstanbul'da ne yaparlar, alışabilirler mi? bilmiyorum. Geri gelmeleri için elimizden geleni yapacağız. Ailemiz perişan oldu. Kendilerinden de bir an önce dönmelerini rica ediyorum" dedi.

Emniyet ekipleri Kırşehir merkez ve çevre ilçelerde 16 ve 17 yaşındaki 2 kardeş için arama çalışmalarını sona erdirirken,olayla ilgili geniş çaplı soruşturmayı sürdürüyor.

KAYIP KARDEŞLERDEN BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 14:37:04
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 14:41:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?