7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kervansaray kanalizasyona kavuştu

KERVANSARAY MAHALLESİ KANALİZASYONA KAVUŞTU

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı altyapı çalışmalarında Kervansaray Mahallesi'ndeki kanalizasyon çalışmalarını bitirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları kapsamında Kervansaray Mahallesi de kanalizasyona kavuştu. Kanalizasyonsuz yer kalmaması için çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Çukurçayır Mahallesi, Hızırağa Mahallesi, Gölhisar Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Kındam Mahallesinin ardından Kervansaray Mahallesi'nde de başlattığı çalışmalarla 1 kilometrelik bir kanalizasyon hattı yaptı.

Konu hakkında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Halil Tan, altyapı çalışmalarına durmaksızın devam ettiklerini ifade ederek, "Kervansaray Mahallesi'nde 1 kilometrelik bir kanalizasyon hattı döşedik. 200'lük korige borular kullanılarak yapılan çalışma ile Kervansaray Mahallesi kanalizasyona kavuştu. Amacımız yıl sonuna kadar altyapı sorunlarını tamamen çözüme kavuşturmak. Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt sezonunda da gerekli asfalt çalışmaları yapılacak" şeklinde konuştu.

KERVANSARAY MAHALLESİ KANALİZASYONA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 13:39:04
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 15:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?