2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

KESOB'tan aday adaylarına çağrı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, esnafın sıkıntısına çare üretecek bir misyonu üstlenen belediye başkanı istediklerini söyledi.

Açıklamalarda bulunan KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, 29 Mart 2009'da yapılacak yerel seçimlerde, esnaf ve sanatkarın istek ve taleplerini ön planda tutacak belediye başkanının kazanmasını istediklerini belirtti.

Öztürk, "Yerel seçimlere az bir süre kala partiler aday adaylarını açıklıyor. Şu anda aday adaylarının hepsi gerçekten bizi seven ve sayan kişiler. Ancak, belediye başkanlığına talip olan aday adayının, esnaf ve sanatkarların istek ve taleplerine uygun projeler hazırlamasını arzu ediyoruz. Siyasi söylemlerin dışında projelerin hazırlanmasını ve esnafa somut projeler sunularak, görüşlerin alınmasını istiyoruz. Siyasi açıklamalarla hiçbir aday adayı bir yere varamaz. Esnaf merkezli, halk merkezli projelere ihtiyaç var ve bunun için biz KESOB Başkanlığı olarak çalışmaya hazırız. Projeleri olmayan aday adayının bu şehre belediye başkanı olmasını istemiyoruz" dedi.

Esnaf ve sanatkara yönelik projelerin hazırlanması ve uygulanması halinde, belediye yönetimine olan saygı ve sevginin artacağını da kaydeden Başkan Öztürk, "Kırşehir esnafı, projeleri olan ve hazırladığı projelerin uygulanabilirliğine inandırabilen adaylarla yola çıkmaya hazır. Çünkü, esnafımız zor durumda ve belediyenin gerek turizm yönüyle gerekse ekonomi yönüyle esnafın işlerinin açılmasına katkı sağlayacak projeler üretmesini bekliyor" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?