2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

KESOB'tan iddialara cevap

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik (KESOB) Başkanı Bahamettin Öztürk, yerel seçimler öncesinde sivil toplum örgütleri üzerinde oynanan oyunlara izin vermeyeceklerini söyledi.

Bahamettin Öztürk, 2009 mahalli seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşları üzerinden siyaset yaptırtmayacaklarını ve yerel seçimler öncesinde özellikle aday adaylığı ve adaylık konusunda taraf olmayacaklarını söyledi.

Başkan Öztürk, son günlerde kamuoyunu meşgul eden 'Sivil Toplum Kuruluşları siyasete mi girdi?' dedikodularının dışında olduklarını belirterek, "Biz, 20 bin üyesi bulunan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı olarak hiçbir zaman bir siyasi zeminde olmadık. Ancak, adımızı siyasetle özdeşleştirmeye çalışanlar var. Biz, esnaf odaları birlik başkanlığı ve 20 bin üyenin temsilcisi olarak bu tür söylentilerin ve oluşumların içerisine asla girmeyiz. Ahi Evran'ın torunları olarak kendimizi partiler üssü görür ve halkımız kimi münasip görmüşse ve seçilmişse onunla bu şehrin geleceği için proje üretir, çalışır ve hizmet ederiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 14:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?