7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kick boks şampiyonu Kırşehir'de

DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONU HALİS AVŞAR KIRŞEHİR'DE

Kick Boks Dünya Şampiyonu ve Milli Sporcu Halis Avşar, Kırşehir Kick Boks İl Temsilciliği'ni ziyaret etti ve yıl sonunda yapmayı planladıkları organizasyon hakkında bilgiler verdi.

Kırşehir Genlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait Ahi Spor Salonu'nda Kick Boks İl Temsilcisi Osman Çevik ve Teakwando Antrenörü Sinan Tekin'i ziyaret eden 'Kaplan' lakaplı Şampiyon Halis Avşar, yıl sonunda yapmayı planladıkları ve çalışmalarını sürdürdükleri organizasyon hakkında bilgiler verdi.

Avşar, Kırşehir'in adını dünya arenalarında duyurduklarını ve tanıtmak için ellerinde gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "şimdi yeniden bir organizasyon düzenleyip Kırşehir'i tanıtmak niyetindeyiz. Kırşehir'de bu işe gönül vermiş Osman Çevik hocam ve Sinan Tekin hocam bulunuyor. Kırşehirli sporcular ise dünyanın her yerinde dövüşüyor. Büyük başarılar alan bu sporculara sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Bende elde ettiğim tecrübeleri aktarmak Kick Boks'a gönül verenlerle paylaşmak istiyorum" dedi.

Organizasyonu yıl sonuna doğru planladıklarını söyleyen Avşar, sponsor çalışmalarının devam ettiğini ve Kırşehirli işadamlarının sporculara sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Avrupa ülkelerinde hiçbir zaman sponsor sıkıntısı çekmediklerini ve çok güzelde reklam yaptıklarını hatırlatan Avşar, "Kırşehir'de bu işe sahip çıkacak çok işadamı var. Yapılmasını planladığımız organizasyonda tüm dünya'ya yayın yapacağız. Bu işadamları için kaçırılmaz bir fırsat" şeklinde konuştu.

Avşar daha sonra Kick Boks İl Temsilcisi Osman Çevik ve Teakwando Antrenörü Sinan Tekin ile birlik çalışan öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere başarılar dileyen Avşar, 31 Ekim'de Almanya'da yapacağı maçı değerlendirerek, "Benim arkamdan yetişen yeni nesile örnek olmak ve onları eğitmek istiyorum. Finali bir kez daha kazandığım taktirde birincilik kürsüsüne bir Türk olarak çıkmanın gururunu tekrar yaşayacağım. Çünkü başarının yerine konulabilecek hiçbir şey yoktur. Kimse ikincileri hatırlamaz, birinci olmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONU HALİS AVŞAR KIRŞEHİR'DE
DÜNYA KİCK BOKS ŞAMPİYONU HALİS AVŞAR KIRŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 13:29:03
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 19:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İsmet İnce IP: 88.228.219.xxx Tarih : 12.08.2011 00:21:52

 Osman hocam güzel çıkmıssınız :)