8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Kındam'da kanalizasyon sevinci

KÜÇÜK KINDAM KANALİZASYONA KAVUŞTU

Kırşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri 2010 yılı iş programı içerisinde devam eden alt yapı çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesi Küçük Kındam Mevkii'nde kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor.

Tarihinde ilk defa altyapı hizmeti gelen Bahçelievler Mahallesi Küçük Kındam Mevkiinde yapılan çalışmalar ile bölgenin kanalizasyon sorunu çözüme kavuşturuluyor.

Kırşehir'de kanalizasyonsuz yer kalmayacak sloganı ile yola çıkan Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı alt yapı çalışmaları ile mahalle sakinlerinin takdirini toplarken, konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Tan, "Hızırağa Mahallesi, Çukurçayır Mahallesi ve Gölhisar Mahallesi'nden sonra Bahçelievler Mahallesi'ne bağlı Küçük Kındam Mevkii olarak bilinen bölgeye ilk defa altyapı hizmeti gelmiş ve ekiplerimiz tarafından 3 kilometrelik bir alana korige boru sistemi ile kanalizasyon hattı döşenmiştir. Yıllardır bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın, bu sayede altyapı sorunu çözülme kavuşmuş olacaktır" dedi.

Ayrıca Halil Tan, Fen İşleri Müdürlüğü olarak şehrin altyapı çalışmalarına devam ettiklerini ve öncelikli olarak hedeflerinin şehrin altyapı problemlerini çözmek olduğunu ifade etti.

KÜÇÜK KINDAM KANALİZASYONA KAVUŞTU
KÜÇÜK KINDAM KANALİZASYONA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 18:43:04
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 23:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?