4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

KIRGAZ:Abone sayımız 14 bine ulaştı

Kırşehir-Kırıkkale Doğalgaz Dağıtım Şirketi (KIRGAZ) tarafından, basın mensuplarına iftar yemeği verildi.
 
Kırşehir Ahi İşadamları Derneği (KAHİAD) Salonu'nda verilen iftar yemeğine KIRGAZ Genel Müdür Yardımcısı Osman Kipoğlu, İşletme Müdürü Tuncel Bektaş ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
 
Yemek sonrası konuşan KIRGAZ Genel Müdür Yardımcısı Kipoğlu, Kırşehir'de abone sayılarının 14 bin rakamına ulaştığını belirtti.
 
Kipoğlu, "Bilindiği üzere KIRGAZ olarak geçen yıl Kırşehir'de yatırım çalışmalarımıza başladık. 20 bin abonelik alt yapı yatırımını tamamladık ve geçen yılın sonuna kadar 6 bin abone kaydı gerçekleştirdik. Diğer şehirlere bakıldığında bu sayının ilk yıl yatırımları için oldukça yüksek abone sayısı olduğu anlaşılmaktadır. Bu kadar yüksek teveccühün, halkımızın bizim çalışmalarımıza olan beğeni ve güvenin sonucu olduğu düşüncesindeyiz. Bu yıl ki doğalgaz abone sayısı bunun en açık örneğidir. Bu yıl içerisinde de 5 bin aboneye ulaşan alt yapı yatırımı gerçekleştirdik. Böylelikle Kırşehir'de toplam 25 bin aboneye doğalgaz ulaştırmış olacağız. Yani Kırşehir'in yüzde 70'i doğalgaz kavuşmuş durumda. 2006 yılı sonuna kadar hedefimiz 18 bin abonedir. Bugün itibariyle abone sayımız 14 bin'e ulaşmıştır" dedi.
 
Hedefledikleri abone sayısına ulaşabilmek için vatandaşa kombi dağıtacaklarını söyleyen Kipoğlu, "Abone sayımızı artırmak amacıyla yeni bir kampanya başlattık ve 5 Ekim- 31 Ekim tarihleri arasında abone olan 19 vatandaşımıza 5 Kasım 2006 tarihinde çekilecek kura ile tanesi bin 400 YTL değerinde kombi hediye edeceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 13:48:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?