7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırıkkaleli engelliler ağırlandı

KIRIKKALELİ ENGELLİLER KIRŞEHİR'DE AĞIRLANDI

Kırıkkale İlinden Kırşehir'e gelen ve Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Ahi parkında ağırlanan engelli vatandaşlar, Kırşehirli engelli vatandaşlarla tanışma fırsatı buldu.

Ahi Parkında düzenlenen buluşma toplantısına Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Başkan Yardımcıları, Yaşar Sulu, Veli Şahin ve Halil Tan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı ve Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Servet Avkapan ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, engelliler için yaptırdıkları yol düzenlemeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Medeniyetlerin seviyesinin engellilere verdikleri önemle doğru orantılı olduğunu belirten Bahçeci, "Bir şehirde engelli vatandaşlar toplum ile iç içe yaşabiliyorsa ve sıkıntıları yoksa, bu onur verici bir gelişmedir. Kırşehir'de geç olsa da bu düzeni sağlamaya ve bir an önce çalışmalarımızı sonlandırmaya çalışıyoruz" dedi.

Engelli vatandaşların toplum içine girebilmesi için hükümetin çok hassas davrandığından da bahseden Bahçeci, "Tabi bu tür hassasiyet illerin yöneticilerini de olumlu yönde etkiliyor. Bizde şuan yapmış olduğumuz kaldırım çalışmaları ve düzenlemeleri ile vatandaşlarımıza yardımcı olmak istedik. Kırşehir'in bütün bölgelerinde çalışmalarımız aşamalı olarak devam ediyor. Yakın zamanda bitirilmedik hiçbir yer kalmayacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yemeğe geçilen buluşmada, Kırşehirli engelliler Kırıkkale'den gelen engellilerle uzun süre sohbet etti. Tanışma fırsatı yakalayan engelliler hoş vakit geçirdiklerini belirterek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

KIRIKKALELİ ENGELLİLER KIRŞEHİR'DE AĞIRLANDI
KIRIKKALELİ ENGELLİLER KIRŞEHİR'DE AĞIRLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 18:25:03
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 19:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?