7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırşehir beyaza büründü

KIRŞEHİR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kırşehir'de öğle saatlerinde bastıran kar yağışı şehir merkezini beyaza bürürken, trafik ekipleri Ankara-Kayseri karayolunda kontrolleri hızlandırdı.

Uzun bir aradan sonra yurt genelinde etkili olan kar yağışı Kırşehir'de de etkisini gösterdi. Yetkililerin uyarılarından sonra sabah saatlerinde başlayan ancak öğle saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, vatandaşları sevindirdi. Tipi halinde yağan kar şehir merkezini beyaza bürürken, soğuk hava da etkili oldu. Cadde ve sokaklarda yürüyen vatandaşlar yanlarına aldıkları şemsiyelerle kardan korunmaya çalıştı. Şehrin belirli bölgelerindeki süs ağaçları güzel görüntüler oluştururken, aniden bastıran kar

yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise ne yapacağını şaşırdı. Ankara-Kayseri karayolunda trafik kontrollerini hızlandıran ekipler ise, araçlarda çeki halatı, zincir ve gerekli malzemelerin bulundurulmasını istedi.

Kırşehir genelinde kar yağışı dururken, yetkililer gece oluşabilecek buzlanmayı önlemek için tuzlama çalışmalarına başladıklarını bildirdi. Kırşehir merkez ve köylerinde kapanan köy yolu ve aksayan bir hizmet bulunmadığı kaydedildi.

KIRŞEHİR BEYAZA BÜRÜNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2010 Pazar 20:38:02
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 09:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?