6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Kırşehir Emniyetine teşekkür

Ramazan Bayramı öncesinde her türlü tedbiri alan Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, bayramın huzurlu ve mutlu geçmesini sağladı.

Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, bayram süresince alınan tedbirleri sağlıklı bir şekilde yerine getirmesi, vatandaşların mutlu etti. Huzurlu bir bayram geçiren Kırşehir halkı, polisin gayretli çalışmalarından dolayı Emniyet görevlilerine ve Emniyet Müdürü Ahmet Türker'e teşekkür ederken, bayram süresince suç işlenmemesi için hür türlü tedbiri alan Kırşehir polisi, taktir topladı.

Bayramda alınan tedbirlerle ilgili bilgiler veren Emniyet Müdürü Ahmet Türker," Bayram sabahı tüm camilerde ve mezarlıklarda sıkı emniyet tedbirleri alındı. Vatandaşlarımızın yakınlarının ve tanıdıklarının kabirlerini ziyaret amacıyla gidecekleri mezarlık çevresinde sivil ve resmi polisler görevlendirildi. Araç trafiğinin yoğun olduğu otogar ve karayolu üzerinde denetimler sıklaştırıldı. Yine, halkımızın yoğun olarak bulunduğu caddelere, alışveriş merkezi civarlarına; hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, kapkaççılık, sahtecilik gibi olaylara karşı resmi ve sivil kıyafetli ekipler sürekli alarmda oldu. Bayramın huzurlu geçmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik ve vatandaşlarımızın üzülmemesini sağladık. Bayramda görev alan tüm amir ve memur arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özveri ile çalıştılar ve vatandaşlarımıza huzurlu bir bayram yaşattılar " dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 16:37:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?