2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Kırşehir esnafı doktorlardan memnun

Kırşehir'de sağlık kurumlarının ve özel hastanelerinin verdiği kaliteli hizmet, esnaf ve sanatkarları mutlu ediyor.

Kırşehir'de son yıllarda özel hastane ve tıp merkezlerinin artması, sağlık alanında olumlu gelişmelerin yaşanmasına neden oldu. Sağlık alanında yaşanan olumlu gelişmelere ilişkin memnuniyetini dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı (KESOB) Bahamettin Öztürk, esnaf ve sanatkara daha güzel sağlık hizmeti verildiğini söyledi.

Öztürk, "Geçtiğimiz haftalar içerisinde Kırşehir'de hizmet veren bazı doktorların teknolojiye ayak uyduramadığını ve vatandaşa eski cihazlarla hizmet verdiklerini söylemiştik. Ancak, yapılan bu açıklamayı gerçekten bu şehre ve bu şehrin insanına hizmet eden doktorlarımız yanlış algıladı. Bizim sözümüz burada para kazanıp buraya harcamayan ve teknolojiye ayak uydurmayan doktorlara karşıdır" dedi.

Kırşehir'de özel hastanelerin sağlıklı hizmet verdiğini de kaydeden Öztürk, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
"İlimizde son yıllarda açılan özel hastane ve tıp merkezlerinde vatandaşımıza ve esnafımıza oldukça iyi hizmet veriliyor. Bu şehre ve bu şehrin insanına hizmet eden, bu şehrin kalkınmasında az da olsa emeği olan tüm doktorlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor. Esnaflarımız adına tüm doktorlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum"

Başkan Öztürk, önceki yıllarda Kırşehir esnafının başka illere gidip tedavi olduğunu ancak, son yıllarda bu durumun ortadan kalktığını da belirterek, esnafın ve vatandaşların Kırşehir'deki sağlık kurumlarında verilen hizmetten memnun olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 13:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?