3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Kırşehir güllerle donatılıyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin, kentteki park ve bahçelerin güllerle donatılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Bahçeci'nin talimatı üzerine harekete geçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir'inin 'Gülşehir' olması için çalışmalara başladı. ana arter, kavşak, refüj, park ve bahçeler gibi alanları güllerle donatan ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 'Kırşehir Gülşehir Oluyor' sloganı ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Yaşar Bahçeci, şehrin muhtelif yerlerine dikilen güllerin kente güzel bir görünüm kazandırdığını kaydetti.

Bu çalışmaların mutlaka korunması gerektiğini de ifade eden Başkan Bahçeci, "Vatandaşların gülleri korumaları gerekiyor ve yapılan hizmetler, Kırşehir halkı içindir. Bizler bu şehre ve insanlarına hizmet etmek için göreve geldik. Göreve başladığımız günden itibaren Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız. Ana arterlerimizi, refüjlerimizi, park ve bahçelerimizi yeşillendirerek Kırşehir'i yaşayan bir kent haline getirmeye çalıştık. Şimdi de güllerle donatarak şehrimizin güllerle anılan bir şehir olması amacındayız. Bütün bu hizmetleri yapmak kadar korumakta önemlidir. Halkımızdan istediğimiz tek şey, yapılan hizmetlere sahip çıksınlar ve korusunlar. Çünkü bu şehir hepimizindir" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 12:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kırşehirli IP: 212.175.112.xxx Tarih : 15.07.2009 08:46:03

seçimler geçeli kaç ay oldu bütün seçilenler uykuya daldı sanırım çalışmanız için buraya seçildiniz diğer bel başk gibi sizde çalışmayacaksanız işimiz var bi yerlerden başlamak ii tabikii çöp sorunu yol sorunları denetimler gibi yapılacak o kadar şey varki sanatsal çalışmaların desteklenmesini istiyoruz. engellilere yönelik yapılan uçurumların ramba olarak yanı hafif meyilli olmasını istiyoruz görme engelliler için sesli uyarıların yaya geçitlerine takılmasını çocuk ve gençler için gençlik merkezleri kurulmalı