2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Kırşehir'de posta sıkıntısı yaşanıyor

Kırşehir'de postacıların, kişi ve kurumlara gönderilen mektupları, sahiplerinin aksine başka adreslere bırakması tepkilere neden oluyor.

Kırşehir PTT Şubesine bağlı postacılar tarafından mektupların sahipleri yerine başka kişilere ve adreslere bırakılması, vatandaşların tepkisini aldı. Mektupların sahiplerine ulaşmaması ve yapılan araştırmalar sonunda farklı adreslerden çıkması, vatandaşların özellikle telefon ve kredi kartı gibi faturalarını zamanında ödeyememelerine neden olurken, faturalarını posta gecikmelerinden dolayı zamanında ödeyemeyen vatandaşlar, sıkıntının giderilmesi noktasında PTT'nin çözüm bulmasını istediler.

Edinilen bilgiye göre, postacıların mektup sahiplerini yerinde bulamamaları üzerine, mektup sahibine gerekli bilgi notunu bırakmak yerine komşularına yada apartman merdivenlerine attıkları bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 10:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
öğrenci IP: 88.227.68.xxx Tarih : 15.01.2008 11:51:00

bu haberin doğruluğunu bizzat onaylıyorum çünkü 1 hafta önce 5 saatlik mesafeden yollanan önemli bir evağımın olduğu zarfım daha gelmedi.ptt ye gitim ve memurdan azar yedim.neymiş adrese gelecekmiş.1 haftadır gelmeyen evrak hiç gelmez gibi geliyo.lütfen bu konuda biraz ciddi olalım sayın posta memurları.