7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Kırşehir'e çok amaçlı pazar yeri

KIRŞEHİR'E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ

Kırşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yaşanan pazar yeri ve araç parkı sorununu çözmek için başlatılan 'Kapalı Otoparklı Pazar Yeri' inşaatı büyük bir hızla devam ediyor.

Çalışmalarda gelinen noktayı yerinde görmek için pazar yeri inşaatında incelemelerde bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'i daha modern bir yapıya dönüştürmek için mücadele verdiklerini belirtti.

İncelemeleri sırasında bilgi veren Başkan Bahçeci, il merkezindeki otopark ve pazar yeri sıkıntısını sona erdirecek olan projenin çok amaçlı olarak inşa edildiğini söyledi.

İnşaatın 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerine kurulduğunu ifade eden Bahçeci, pazar yeri yapımının saçim vaatlerinde söylendiğini hatırlatarak, "Biz vatandaşlarımıza modern bir pazar yeri yapımını seçim vaatlerimizde söylemiştik. Mevcut pazar yerinin projesi hazırlandı ve pazar yerinin ihalesini yaptık. Bu proje ile şehrimize, altında otoparkı olan çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz bir pazar yerini kazandırmış olacağız" dedi.

Yapımı devam edilen Kapalı Otoparklı Pazar Yerinin ilk etap inşaatı olan otopark yapımının hızlı bir şekilde devam etmekte olduğunu belirten Bahçeci, "Çalışmalarımızı daha da hızlandırarak modern, kapalı otoparklı pazar yerini bir an önce bitirme gayreti içerisindeyiz. Esnaf ve vatandaşımızın otopark sıkıntısı çekmemesi için kapalı bir otopark da proje kapsamında inşa ediliyor. Sosyal tesis ve bölümleriyle yeni pazar yerimiz Kırşehir'e yakışır bir nitelikte olacak" şeklinde konuştu.

Bahçeci, ayrıca kurulacak olan ses ve kamera sistemi ile güvenli bir hale gelecek olan pazar yerinin vatandaşın huzur ve güven içerisinde alışverişini yapabileceğini kaydederek, "Sadece 2 gün değil, haftanın 7 günü kullanılabilecek, pazar dışında çeşitli etkinlikler, mitingler ve konserler için farklı amaçlara da hizmet verecek olan yeni pazar yerimizin şimdiden Kırşehirimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

KIRŞEHİR'E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ
KIRŞEHİR'E ÇOK AMAÇLI PAZAR YERİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2010 Salı 13:54:05
Güncelleme :9 Kasım 2010 Salı 15:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?